Hesabım
    Yılın Kadınları !f İstanbul’da Buluşuyor!

    Yılın kadın yönetmenleri ve oyuncuları !f İstanbul’da!

    İş Bankası Maximum Kart ana partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek olan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali bu yıl 16. yaşını kutlayacak. 16-26 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul’da, 2-5 Mart 2017 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde yılın kadınları buluşacak!

    16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde gösterilecek filmler arasında dünya sinemasının önde gelen kadın yönetmenlerinin yönettiği ve özellikle kadın oyuncuların performanslarıyla çok konuşulan yapımlar dikkat çekiyor. 

    “Belle épine” ve “Grand Central” filmleriyle ödüller toplamış Rebecca Zlotowski’nin Natalie Portman ve Lily-Rose Depp’i buluşturan büyüleyici fantastik filmi “Planetarium” İstanbul’da ilk kez !f İstanbul’da gösterilirken; Dogma 95 akımıyla başlayan kariyerini “An Education/Aşk Dersi”, “One Day/Bir Gün” gibi popüler filmlerle sürdüren Danimarkalı kadın yönetmen Lone Scherfig’in Gemma Arterton ile Sam Claflin’i başrole taşıyan romantik komedisi “Their Finest” ve !f seyircisinin “Wendy and Lucy”, “Night Moves” ile de yakından tanıdığı, bağımsız sinemanın kraliçesi Kelly Reichardt’ın, Michelle Williams, Kristen Stewart, Laura Dern ve özellikle Lily Gladstone’un başarılı oyunculuklarıyla da çok konuşulan son filmi “Certain Women”, Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da seyirci önüne çıkacak.

    !f İstanbul’un programı 26 Ocak’ta açıklanacak ve biletler 3-5 Şubat tarihlerinde İstanbul için, 17-19 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için biletix’te % 10 indirimle ön satışa çıkacak. Bu yıl da festival biletleri biletix’ten ve sinema gişelerinden satın alınabilecek.

    Ayrıntılı bilgi için: www.ifistanbul.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top