Hesabım
    Black Panther'in Kadrosuna Yeni İsim!

    Marvel sinema evreninin taze kahramanı Black Panther'a Sterling K. Brown da eşlik edecek.

    Yönetmen koltuğunda Creed: Efsanenin Doğuşu ile büyük beğeni toplayan Ryan Coogler'ın oturduğu Marvel çizgi romanı uyarlaması Black Panther'dan yepyeni bir gelişme var. Filmin kadrosuna American Crime Story'nin Emmy ödüllü Christopher Darden'ı Sterling K. Brown da katıldı. Senaristliğini de Coogler'ın üstlendiği filmde Brown, Kara Panter'in geçmişinde yer alan isimlerden biri olan N’Jobu'yu canlandıracak.

    Merakla beklenen filmde T'Challa'yı yani nam-ı diğer Kara Panter'i Chadwick Boseman canlandıracak. Filmin kadrosunda filmin kötü adamı Erik Killmonger rolünde ise Creed'in başrolü Michael B. Jordan'ı, eski Wakanda üyesi, yeni karanlık taraf ajanı olan Nakia rolünde Lupita Nyong’o'yu ve Dora Milaje üyesi olan ve Wakanda kralı için eş olmak adına eğitilen Okoye rolünde Danai Gurira'yı göreceğiz.

    Florence Kasumba bir kez daha Ayo rolüyle karşımıza çıkarken, Winston Duke filmin kötü adamlarından M’Baku (Man-Ape) ve Angela Bassett da T’Challa'nın annesi Ramonda olarak boy gösterecek. Filmin kadrosunda Letitia Wright da bulunuyor.

    Kara Panter ilk boy göstermesini Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde yapmıştı. Karakterin spin-off filmi ise ülkemizde 16 Şubat 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top