Hesabım
    Trevante Rhodes Yeni "Predator" Filminde!

    Ay Işığı'nın yıldızlarından Rhodes, yeni çekilecek Predator filminde rol alacak.

    Son zamanlarda neredeyse tüm ödül törenlerinden en önemli ödülleri toplayan, Oscar ödülü almasına da kesin gözüyle bakılan film Ay Işığı'nın yıldızlarından Trevante Rhodes, 1987 yapımı, başrolünde Arnold Schwarzenegger'in olduğu film Predator'ın 4. filmi The Predator'da rol alacak.

    Fantastik aksiyon klasiklerinden Predator'ın 4. filminin ne devam filmi ne de yeniden çekim olacağı duyurulmuştu. Filmin evreninni geliştirmeye yönelik çekilecek film The Predator'ın yönetmen koltuğunda The Nice Guys, Kiss Kiss Bang Bang ve Iron Man 3 filmleri ile tanınan Shane Black yer alıyor.Ayrıca Black, orijinal ilk filmde Hawkins karakterini canlandırmıştı. Beklenen filmde Arnold Schwarzenegger'in büyük ihtimalle rol almayacağı, oyuncu kadrosunda Olivia Munn, Narcos dizisinin yıldızı Boyd Holbrook ve 50 Cent'in yer alabileceği biliniyor. 

    Orjinal Predator, John McTiernan tarafından yönetilmiş ve Schwarzenegger filmde yabancı bir varlığın saldırısına maruz kalan Amerika Birleşik Devletler özel kuvvetler ekibinin lideri Alan "Dutch" Schaefer rolünü canlandırmıştı.

    İnsan ilişkileri ve insanın kendini keşfetmesi hakkında zamansız bir film olarak nitelendirilen Ay Işığı ise, 17 Şubat 2017'de ülkemizde vizyona girecek. Trevante Rhodes filmde Black karakterine hayat vermişti. Rhodes son olarak ünlü western-bilim kurgu dizisi Westworld'de Floyd rolünde karşımıza çıktı. Predator 4 ise 9 Şubat 2018'de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top