Hesabım
    Michael Fassbender'lı Trespass Against Us'tan Poster ve Fragman!

    Trespass Against Us'tan yeni içerikler!

    Başrollerini X-Men'in yeni nesil Magneto'su Michael Fassbender ve usta oyuncu Brendan Gleeson'ın üstlendiği polisiye yapım Trespass Against Us'tan yeni poster ve fragman geldi.

    "Kan bağıyla bağlı, korku yüzünden ayrı düşmüş" spotuyla yola çıkan film dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Lyndsey MarshalGeorgie SmithRory KinnearKillian Scott ve Sean Harris gibi isimleri de kadrosunda bulunduran yapımın yönetmen koltuğunda ise Adam Smith oturuyor. Müziklerini ünlü grup The Chemical Brothers'ın üstlendiği yapımın görüntü yönetmenliğini ise Eduard Grau yapıyor. Filmin senaryosunda ise Alastair Siddons imzası var.

    Film, suç yaşamını gelenek gibi kuşaktan kuşağa geçiren 3 kuşağı temel alıyor. Yasadışı avlanma, görkemli evlere yağmalama ve polise meydan okumayla geçen hayat 3 kuşak için de alışılmış bir hayat demektir. Ancak günün birinde Chad Cutler bu hayattan sıkılır ve vazgeçmeye karar verir. Yasadışı olmayan, sakin bir yaşama sahip olmak isteyen Cutler'ın kararı kesindir. Ancak suçlu yaşamını benimsemiş olan babası bu karardan memnun olmayacaktır...

    Trespass Against Us İngiltere'de 3 Mart'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top