Hesabım
    Kült Film Yıldızı Danny Trejo'nun Biyografisi Geliyor!

    Biyografik yapım "Inmate #1: The Rise of Danny Trejo" adı ile gösterime girecek.

    Hollywood'un birçok yapımında yer alan ve "sert adam" rolleriyle bilinen Danny Trejo, bu sefer kendi biyografisi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Kısaca Trejo'dan bahsedelim; Trejo, hafif ve orta sıklet dallarında Kaliforniya Eyalet Şampiyonu unvanını uzun süre elinde bulundurdu. Hapiste geçirdiği süre boyunca terapi seanslarına katılan Trejo, eğitim programını düzenli takip ederek uyuşturucu sorunundan kurtulmaya çalıştı.1969 yılında iyi niyetinden ötürü serbest bırakılan Trejo, gençliğinde geçirdiği "asi" zamanları geride bırakmaya çalıştı. Sonrasında yeni bir hayata gözlerini açtığını ve topluma karşı borcu olduğunu hissettiğini belirten ünlü oyuncu, geleceği risk barındıran çocuklar için okullarda çalışmalar yaptı.

    Trejo, ilk olarak 1985 tarihli Firar Treni adlı sinema filminde rol aldı. Filminde oyunculuğun yanı sıra filmin başrol oyuncusu Eric Roberts’a boks dersleri de verdi. Filmin ardından onu oldukça iyi bir gelecek bekliyordu. DesperadoBüyük HesaplaşmaGünbatımından ŞafağaÇılgın ÇocuklarUsturaUstura Dönüyor filmleri ile kariyerine devam eden oyuncu sinemaseverler tarafından beğeni ile takip edildi.

    Hayranları tarafından o kadar sevildi ki kendine ait tişörtleri bile satışa sunuldu.

    Trejo'nun 71 yıllık hayatının anlatılacağı yapımın yönetmeni ise Brett Harvey olarak belirlendi. Harvey, daha önce Ice Guardians, The Culture High gibi yapımlarda yer aldı. 

    Kendi adında takoları dahi olan "Ustura"nın farklı hayat hikayesini merakla bekliyoruz!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top