Hesabım
    “Yaşamak Güzel Şey” Seksenler Ekibini Buluşturdu!

    Müfit Can Saçıntı’nın yeni filmi “Seksenler” dizisinin oyuncularını bir araya getirdi...

    Mandıra Filozofu serisi ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı'nın hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği yeni film Yaşamak Güzel Şey, sevilen dizi “Seksenler” dizisinin oyuncularını bir araya getirdi.

    Beş yıl boyunca Seksenler dizisinin en sevilen karakterlerinden Komiser Rıza ve Rıza’nın eşi Emel’i canlandıran ve bu sezon diziye veda eden Onur Dilber ve Bahar Süer, Yaşamak Güzel Şey için tekrar bir araya geldi. 5 yıl boyunca dizinin yönetmenliğini üstlenen Saçıntı, filmde başrolü İkinci Bahar, Yedi Tepe İstanbul, Bir İstanbul Masalı gibi ünlü diziler ile de tanınan, Seksenler’in Nazlı’sı Yasemin Çonka ile paylaşıyor.

    Saçıntı'nın bu üçüncü filmi, yaşam koşullarına boyun eğen, pısırık bir adam olan Müfit’in başına gelen talihsiz bir olaya başkaldırması ile bir anti kahramana dönüşmesini konu ediyor.

    Filmin senaristliğini de üstlenen Müfit Can Saçıntı, “Uzun yıllar birlikte çalıştığım arkadaşlarımla olmak, filmin en keyifli yanlarından biri oldu benim için. Bir yönetmen için, büyük bir şans bu.” dedi ve filmin izleyiciye terapi gibi geleceğini belirtti.

    Onur Dilber senaryoyu çok sevdiğini belirterek “Senaryoyu o kadar çok sevdim ki, okumayı bitirdiğimde gecenin saat ikisi olmasına rağmen Müfit Abi’yi uykusundan uyandırıp duygularımı paylaştım” dedi.

    Senaryoyu okumadan kabul ettiğini söyleyen Bahar Süer ise “Yönetmenimize ve ekibimize güvencimden dolayı, senaryoyu okumadan rolü kabul ettim. Okuyunca çok sevdim. Tek üzüntüm çekimlerimin kısa sürmesiydi. Keşke Yaşamak Güzel Şey dizi olsaydı da yine yıllarca çalışabilseydik” dedi.

    Yasemin Çonka ise  “Müfit ile yönetmenimiz olduğu 80'ler döneminde de, filmde de büyük bir keyif ve huzurla çalıştık. Müthiş bir senaryo zekâsı olan, çok yetenekli bir insan Müfit. Rol arkadaşı olmak da keyifliymiş. Oyuncuyu özgür hissettiren bir yanı var ve bence bu büyük bir nimet.” dedi.

    Merakla beklenen filmin Nisan'da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top