Hesabım
    6. Pembe Hayat KuirFest 18 Ocak Programı!

    6. Pembe Hayat KuirFest'te bugün!

    Beyazperde.com'un basın sponsorları arasında yer aldığı ve 6 yıldır sinema, video, edebiyat, tiyatro, müzik gibi pek çok ifade biçimiyle de LGBT bireylere yönelik ayrımcılığa ve şiddete dikkat çeken Pembe Hayat KuirFest tüm hızıyla sürüyor!

    Festivalin 4. gününde Ankara'da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gösterim gerçekleşmeyecek ve gösterimler Haymatlos Mekân'da seyircilerle buluşacak.

    Haymatlos Mekân'da gösterimler 15.30 seansında Türkiye'den Kısalar ile başlayacak. Ardından saat 17.00 seansında Jason'ın Portresi 50. Yıl Özel Gösterimi gösterilecek. 19.00 seansını Türkiye’den uzun metrajların gösterildiği ‘Ğ’ bölümünden Veşartî alırken, 20.30 seansında gösterilecek olan seansında Major! gösterimleri sonlandıracak. 

    Festival bu yıl 13-19 Ocak'ta Ankara'da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Haymatlos Mekân'da, 26-28 Ocak'ta ise İstanbul’da Pera Müzesi, Fransız Kültür Merkezi ve Feminist Mekan'da seyircilerle buluşacak. Festival bu yıl ücretsiz olarak izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top