Hesabım
    Çalgı Çengi İkimiz Box Office Zirvesini Bırakmıyor!

    Çalgı Çengi İkimiz 2. haftasında da box office listesinin zirvesinde!

    Türkiye gişe verilerine göre 13-15 Ocak haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği yok. Geçtiğimiz hafta vizyona giren taze komedi Çalgı Çengi İkimiz bu hafta da zirveyi bırakmadı.

    Bu haftanın galibi de vizyondaki 2. haftasını kutlayan Çalgı Çengi İkimiz oldu. İşler Güçler'in sevilen yıldızlarını yeniden bir araya getiren beklenen devam halkası 2. hafta kapanışını 437.703 seyirci ile yaptı. Listenin ilk 3'ünün geri kalanı ise vizyonun taze yapımlarından oluşuyor. Jennifer Lawrence ve Chris Pratt başrollü bilim kurgu romantizmi Uzay Yolcuları listeye 2. sıradan girdi. Film açılışını 102.361 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında ise yerli komedi Hep Yek 2 yer aldı. Eğlenceli devam halkası haftasonunda 100.824 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 4. filmi 11. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 79.639 seyirciye ulaştı. Listenin tam ortasında ise fantastik bir yapım yer aldı. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan Matt Damon'lı Çin Seddi hafta kapanışını 50.105 seyirci ile yaptı. Listenin 6. filmi ise yerli romantik komedi Dönerse Senindir oldu. Sevilen yerli yüzleri kadrosunda toplayan yapım 4. haftasında 49.235 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasına oturan film video oyunu uyarlaması Assassin's Creed oldu. Michael Fassbender'ı suikastçi Aguilar ile buluşturan yapım 4. haftasında 32.174 seyirci çekmeyi başardı. 

    Listenin 8. filmi ise Emma Stone ve Ryan Gosling'i başrollerini taşıyan romantik müzikal Aşıklar Şehri oldu. Festivallerin gözbebeği ve Altın Küre rekortmeni film 3. haftasında 31.293 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasını alan yapım ise aile içi çatışmaları mizahi bir dille ele alan Görümce oldu. Gupse Özay başrollü yerli komedi filmi 7. hafta kapanışını 26.988 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasında ise 17.829 seyirci ile animasyon yapım Kartopu Savaşları yer aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top