Hesabım
    Sanat Filmleri Her Hafta Cinemaximum'da!

    Mars Cinema Group 13 Ocak itibariyle bağımsız ve sanat filmlerine yer verecek!

    Mars Cinema Group, CGV Arthouse projesini sahiplenerek 13 Ocak itibariyle bağımsız ve sanat filmlerine yer verecek.

    Cinemaximum CKM Budak, Kanyon ve Nişantaşı City’s her hafta bağımsız ve sanat filmi severleri ağırlayacak. Her gün izlenebilecek filmlere her hafta yenileri eklenecek. 13 Ocak Cuma günü başlayacak olan uygulama CKM Budak salon 1, Kanyon salon 2 ve Nişantaşı City’s salon 1’de gerçekleşecek.

    Mars Cinema Group, CGV Arthouse ile Türk sinema sektörüne, ilk filmini çeken yönetmenlere, bağımsız film alanında kariyerini sürdürmek isteyenlere, bu sektörde kariyer yapmayı düşünen gençlere geniş bir platform sunmayı hedefliyor.

    Türk bağımsız sanat filmlerine destek olmak amacıyla her gün dönüşümlü olarak gösterim düzenlenecek. İlk hafta Soner Caner ve Barış Kaya'nın yönettiği ödüllü film Rauf ve 74. Altın Küre’de en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan, Paul Verhoeven'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Elle (O Kadın) filmi gösterilecek. Her hafta yeni bir filmin ekleneceği CGV Arthouse salonlarında, bir önceki hafta iyi performans sergileyen filmin gösterimi de devam edecek.

    Tüm lokasyonlarda 10 TL olacak filmlerde öğrenci katılımını arttırmak ve bütün Türk filmlerinin seyircisiyle buluşmasını sağlamak amaçlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Cinemaximum Sinemaları Artık Mobilde!
    • Cinemaximum’dan Hediye Bilet Yağmuru!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top