Hesabım
    Isabelle Huppert'ye Bir Ödül Daha!

    Isabelle Huppert UniFrance tarafından ödüle layık görüldü.

    Piyanist filmindeki performansı ile 2001 yılında 2. kez Cannes En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Fransız oyuncu Isabelle Huppert'nin kışkırtıcı ve tekinsiz rollerde boy göstermeyi sevdiğini biliyoruz. Annem (Ma Mere) ve ona bu yıl Gotham Bağımsız Film Ödülleri'nde ve Altın Küre'de En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran O Kadın gibi yapımlarda dikkat çeken performansı ve vurucu rol seçimleriyle dikkat çeken yıldızın ödül döneminde de kucağı asla boş kalmıyor.

    36 yıllık kariyerinde 131. kez kamera karşısına geçecek olan başarılı oyuncu Fransız Kültür Bakanlığı'nda Pazartesi gecesi düzenlenen bir törenle kupa dolabına Fransız Film Ödülü'nü de eklemiş oldu. Film tanıtım organı UniFrance tarafından verilen ödüle layık görülen başarılı oyuncunun aldığı tebrikler de bol oldu. Michael Haneke, Agnieszka Holland, Brillante Mendoza ve Paul Verhoeven oyuncuyu kutlamak için video mesaj gönderirken, Sandrine KiberlainBenoit Jacquot, Joachim Lafosse, Mia Hansen-Love ve Anne Fontaine ise ödül töreninde hazır bulundu.

    Isabelle Giordano oyuncunun ödülü almasıyla birlikte, Huppert için "O sadece bir oyuncu değil. O cesaret, zerafet ... o Fransa!" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top