Hesabım
    1000 Üniversiteli Aranıyor!

    İKSV, 45. yılında üniversite öğrencilerine 250 TL değerinde Kültür Sanat Kart hediye edecek!

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), 45. yaşını kutladığı bu yılda, öncü sponsoru Eczacıbaşı Topluluğu’nun desteğiyle önemli bir proje başlatıyor. İKSV, tam 1000 üniversite öğrencisine, İKSV’nin düzenlediği tüm etkinliklerde kullanabilecekleri 250 TL değerinde İKSV Kültür Sanat Kart hediye edecek!

    Türkiye’de eğitim görmekte olan 18-25 yaş arasındaki tüm üniversite öğrencileri, İKSV Kültür Sanat Kart için başvuruda bulunabilecek. Başvurular 23 Ocak-11 Şubat 2017 tarihleri arasında, binuniversiteliaraniyor.com adresi üzerinden yapılabilecek. Başvurular sırasında sorulacak soruya doğru yanıt vererek bilgilerini dolduran öğrenciler arasından çekilişle belirlenecek 1000 öğrenci, 2017 yılı için bu kartı almaya hak kazanacak.

    250 TL değerindeki İKSV Kültür Sanat Kart, bir yıl boyunca İKSV’nin düzenlediği tüm etkinliklerde geçerli olacak. Kartlar, bir yıl süre ile öğrencinin kişisel kullanımı ile sınırlı olacak.

    İKSV’nin gençlerin kültür-sanat etkinliklerine erişimini artırmak amacıyla başlattığı Kültür Sanat Kart projesi, Eczacıbaşı Topluluğu’nun desteğiyle önümüzdeki yıllarda da devam edecek İKSV Kültür Sanat Kart projesi için başvurular her yıl tekrarlanacak. Böylece binlerce öğrenciye ulaşılması amaçlanıyor.

    Detaylı bilgi için: kultursanatkart.iksv.org, binuniversiteliaraniyor.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top