Hesabım
    My French Film Festivali Başladı!

    Uluslararası online Fransız filmleri festivali 2017 için start verdi...

    206 ülkede 6,5 milyon izlenme kazanan giderek daha popüler hale gelen, UniFrance tarafından organize edilen MyFrench Film Festival 13 Ocak-13 Şubat tarihleri ​​arasında 7. kez gerçekleşiyor.

    2017 seçkisine doğrudan MyFrenchFilmFestival sitesinden veya 10 dilde alt başlığı olan neredeyse 40 ortak platform (90 ülkedeki iTunes da dahil olmak üzere Amazon ve Google Play) üzerinden erişilebiliyor. Kısa filmler tüm dünyada ücretsiz izlenebiliyor. Uzun metrajlı filmler ise Afrika, Latin Amerika, Hindistan, Polonya, Romanya ve Rusya'ya ücretsizken diğer ülkeler için de gayet makul bir fiyata izlenebiliyor. Film başına 1.99 € veya filmlerin tamamı için 5.99 € ücret ile filmler üyelik sistemi üzerinden izlenebiliyor. Bu yıl festivalde maalesef Türkçe altyazı seçeneği yok; filmler ülkemizde İngilizce dahil 10 ayrı dilde izleyici ile buluşacak. 

    Bu senenin seçkisinde Coming of Age, We Are Family, Love & Friendship, Psycho, A Woman's Life, ve" Midnight Screenings başlıkları altında yer alan birbirinden iddialı filmler ise şu şekilde; Ogres, Bang Gang (A Modern Love Story), Parisienne, This Summer Feeling, A Decent Man, Faultless, The New Kid, Marguerite & Julien, I’m All Yours, Moka, The Demons, Cléo ve Prejudice.

    Festivalin bu yılki jürisinde başkanlığı Arjantinli yapımcı Pablo Trapero üstlenirken, Trapero'ya Belçika'dan Fabrice Du Welz, Fransa'dan Rebecca Zlotowski ile Bertrand Bonello ve Israil'den Shlomi Elkabetz eşlik ediyor. Gösterilen filmler arasında jüri kanaatini Sinemacılar Ödülü ile belirlerken, internet kullanıcıları da İzleyici Ödülü'nün sahibine karar verecek. Ayrıca 5 yabancı gazeteci Uluslararası Basın Ödülü verecek.

    Festival programında yer alan birbirinden özel 12 uzun ve  15 kısa filme http://www.myfrenchfilmfestival.com/en/ linkinden ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top