Hesabım
    Olanlar Oldu'dan Eğlenceli Bir Video Daha!

    Toprak Sergen can yakıyor...

    Son olarak 2015 yılında Niyazi Gül Dört Nala ile seyircilerinin karşısına çıkan Ata Demirer'in yeni filmi Olanlar Oldu'dan eğlenceli bir tv spotu daha geldi!

    Videoda Döndü Hanım'ın odunlarını kırarken Toprak Sergen'i, zor anlar yaşayan Ülkü Duru'yu ve komik tiplemesi ile Ata Demirer'i görüyoruz. Komedi sevenlerin özlediği isimleri bir araya getiren filmin vizyon tarihi için geri sayım da başladı.

    Zafer ve annesi Döndü Hanım Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hala evlenmemiş olmasına üzülen Döndü, bu gidişata son vermek için harekete geçer. Bu esnada mütevazı teknesinin sorunlarıyla boğuşan Zafer’in yaptığı mavi turda olanlar olur! Peki bu olanlar herkes için hayırlısı olacak mıdır?

    Sempatik komedyen Ata Demirer'in başrolünde boy göstermenin yanı sıra senaryosuna da imza attığı komedi filminde Demirer hem ‘Kaptan Zafer’ hem de annesi ‘Döndü’ olarak karşımıza çıkıyor. Demirer'in, Eyvah Eyvah serisi, Berlin Kaplanı ve Niyazi Gül Dörtnala gibi yapımlarda birlikte çalıştığı yönetmen Hakan Algül'ün bir kez daha yönetmen koltuğunu üstleneceği filmin kadrosunda Salih KalyonÜlkü DuruSeda GüvenRenan Bilek gibi isimler de yer alıyor.

    Merakla beklenen film bu Cuma vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top