Hesabım
    Şahan Gökbakar, Azerbaycan Halkının Gönlünü Aldı!

    Vizyon için geri sayımda olan Recep İvedik 5'ten tartışma yaratan sahnelerin çıkartıldığını Gökbakar'ın bizzat kendisi açıkladı.

    Şahan Gökbakar, nam-ı diğer Recep İvedik, serinin beşinci filminin ilk fragmanını geçtiğimiz hafta sonu takipçileri ile paylaşmıştı. Son dört filmdir dövmediği, sövmediği insan kalmayan karakterin fragmanda geçen ve henüz tümünü seyretmediğimiz bir boks sahnesinde, Azeri Türkü bir boksörü "barış ve kardeşliğe ters" biçimde dövmesi hem ülkede hem de Azerbaycan'da olay konusu oldu! 

    Giresun Üniversitesi'nin Azeri kökenli akademisyeni Prof. Dr. Aygün Attar tarafından getirilen eleştiriler protesto boyutuna varınca, filmin Togan Gökbakar ile senaristi de olan Şahan Gökbakar, şimdiden rencide edici görünen bu sahneyi filmden çıkarttığını açıkladı! Filmin resmi Facebook hesabında yer alan bu açıklama videosunu aşağıda izleyebilirsiniz:   

    Yönetmenliğini yine Togan Gökbakar'ın üstlendiği ve 16 Şubat 2017'de vizyona girecek Recep İvedik 5'te Şahan Gökbakar'ın yanı sıra Orkan Varan ve Deniz Ceylan da kadroda yer alan isimler.

    Dün ayrıca afişi de paylaşılan filmin yapımcılığı ise Gökbakar'lara ait olan ÇamaşırhaneFilm üstleniyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top