Hesabım
    Eastern Promises 2 Geliyor mu?

    David Cronenberg imzalı Eastern Promises (Şark Vaatleri) filminin devamının çekileceği haberi, günün yapım aşamasında dedikodusu oldu!

    Usta yönetmen David Cronenberg'in 2007 yapımı Şark Vaatleri filminin devamının çekilme ihtimali yeniden gündemde. 

    Yabancı bir casting ajansının kendi sitesinde girmiş olduğu veritabanı bilgisi çok kısa sürede internet aleminde ve haber sitelerinde yayılarak, "Şark Vaatleri 2 Geliyor!" yorumlarına kapı araladı.  

    Yönetmen Cronenberg'in yıllar önce filmin devamının çekilmesi gerektiğini söyleyen izleyicilere "Şark Vaatleri öldü" cevabını vermesine ve henüz resmi hiçbir açıklama olmamasına rağmen ikinci filme dair paylaşılan bu sınırlı veri bile heyecan yaratmaya yetti.

    myentertainmentworld.com ajansının veritabanına yukarıdaki gibi girişi yapılan devam filminin adı  Body Cross olarak paylaşıldı. Yine aynı  verilere göre, Şark Vaatleri'nin olası devam filminin çekimleri 2017'nin bahar aylarında başlayacak. Sitede filme dair yine onaylanmamış bir özet bilgisi de paylaşıldı. 

    Başrollerinde Viggo MortensenVincent Cassell ve Naomi Watts’ın yer aldığı, senaryosunu ise şuan Taboo dizisiyle gündemde olan Steven Knight'ın kaleme aldığı orijinal filmin konusu ise şu şekilde:

    Anna, hemşirelik yaptığı Londra’daki bir hastanede, bir hayat kadınının çocuğunu doğurduğu sırada ölümüne tanık olur. Bu durumdan oldukça etkilenen Anna, kadının ailesini ve kimliğini araştırmaya karar verir. Ama araştırma sırasında karşına çıkan Rus mafyası liderliğindeki İngiltere yeraltı seks trafiği, Anna’yı oldukça tehlikeli durumlarla karşı karşıya bırakacaktır.

    Film vizyona girdiği 2007 yılında çok ses getirmiş ve başrol oyuncusu Mortensen'e En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandırmıştı. Cronenberg'den ya da filmin yapım firmasından gelecek resmi açıklamayı hep birlikte bekleyip göreceğiz.

    Kaynak : hollywoodnews.com 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top