Hesabım
    Ölümden Sonra Yaşam Var mı?

    The Discovery filmi bu sorunun cevabını Sundance Film Festivali'nde verecek!

    Bilimsel olarak kanıtlandı; buradaki yaşam bittikten sonra yani öldükten sonra başka bir hayat var! ve bu ispatın ardından 1 yılda milyonlarca insan öteki tarafa hızlıca ulaşmak için intihar etti! 

    Hayranlarının ilgiyle takip ettiği Black Mirror dizisinden sonra şimdi de bir Netflix yapımı öteki dünyanın gerek olduğuna dair bir senaryo ile seyirci karşısına çıkıyor: The Discovery!

    Daha önce ülkemizde 2015 yılında Tek Aşkım filmini izleme şansı elde ettiğimiz Charlie McDowell'ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu enteresan yapımda senaryoda yönetmenle birlikte Justin Lader'ın da imzası var. Filmin başrollerini HIMYM'in Marshall'ı Jason Segel'i ve ejderha dövmelerinden sonra durdurulamayan Rooney Mara'yı seyredeceğimiz filmin ağır topu ise Robert Redford! Yani bu yılın Redfod'lu Sundance filmi The Discovery! 

    Adının kerameti kendinden menkul film, bugün başlayan Sundance Film Festivali'nde görüceye çıkmadan fragmanı da servis edildi. Öte yandan çoğunluğu müzikal bir altyapı ile ilerleyen şiirsel fragman, filme dair derinlemesine bir fikir vermiyor; yani bu coğrafyanın seyircileri olarak, öteki dünyayı keşfetmek için daha bir süre bekleyeceğiz! Zira film Netflix platformunda 31 Mart'ta  yayınlanmaya başlayacak... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top