Hesabım
    John Wick 2'den Dublajlı Fragman İlk Kez Beyazperde.com'da!

    John Wick 2 çok yakında geliyor!

    Adalet peşindeki karizmatik tetikçi olarak tanıdığımız John Wick geri dönüyor! Son olarak New York'ta bıraktığımız ünlü tetikçimiz bu kez Roma sokaklarında ortaya çıkıyor! John Wick 2 filminden yepyeni dublajlı fragman ilk kez beyazperde.com'da!

    Lionsgate yapımı filmin başrolünde bir kez daha Matrix'in Neo'su olarak gönüllere taht kuran Keanu Reeves yer alıyor. Wick bu kez de bir işi reddettiği için tehlikeye bulaşıyor. Roma sokaklarını arşınlayacak olan tetikçimize yeni köpeği de eşlik ediyor. 

    Filmin yönetmen koltuğunda Chad Stahelski otururken, senaryoda yönetmenle birlikte David Leitch'in imzası var. Üçleme olarak planlanan serinin ikinci filminde kadroda ayrıca Ian McShaneJohn LeguizamoBridget MoynahanLance ReddickRuby RoseRiccardo ScamarcioCommon ve Peter Stormare yer alıyor. Matrix serisinde karşılıklı oynayan Laurence Fishburne ve   Keanu Reeves 'un bu filmde de beraber yeniden kamera karşısına geçtiklerini anımsatalım! 

    John Wick 2 ülkemizde Chantier Films dağıtımcılığı ile altyazılı ve dublajlı seçenekleri ile 10 Şubat 2017'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top