Hesabım
    Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu'ndan Fragman Geldi!

    Eğlenceli animasyon ile minik seyirciler coşacak!

    Yönetmenliğini Günay Köker'in üstlendiği yerli animasyon filmi Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu çok yakında vizyona giriyor. Filmden fragman ve poster de geldi!

    Günün birinde bir profesör birbirinden farklı güçlere sahip 3 tane çok akıllı oyuncak yapar. Bunlar Nane, Limon ve Biber'dir. Üç 3 oyuncağın da birbirinden farklı ve doğaüstü yetenekleri vardır. Ancak günün birinde Nane'nin zaman makinesi özelliği bozulur ve Profesör'le Biber zamanın içinde kaybolurlar. Onları kurtarıp günümüze geri getirmek Nane ve Limon'un ellerindedir. Nane ile Limon'un güçleri tükenip, sonsuza dek kapanmadan önce onları kurtarabilmek için yardım almaları şarttır. Bunun için de yeni arkadaşları Kaan ve Meryem'den yardım isterler. Profesör ‘ün kızı Evren'in de dahil olmasıyla eğlenceli kurtarma operasyonu başlar!

    Senaryosunu Mehmet Barış Günger'in üstlendiği animasyonun animasyon yönetmenliğini ise Çağrı Cem Bayraklı üstleniyor. Filmin baş karakterleri Nane, Limon ve Biber'i sırasıyla Suzan AcunPelin Gülmez ve Yasemin Yeşil seslendirirken, filmin kadrosunda Balım Gaye BayrakŞahan YıldırımSeda GüvenAnıl İlterReyhan İlhan ve Ali Uyandıran da bulunuyor.

    Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu 24 Mart 2017'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top