Hesabım
    Raw Filminden Özel Klipler!

    Festivallerin gözbebeği gerilim filminden 3 yeni klip!

    İlk kez yönetmenlik koltuğuna oturan Julia Ducournau'nun elinden çıkma gerilim yapımı Raw'dan yeni klipler geldi.

    Justine 16 yaşında genç ve normal bir kadındır. Tüm ailesi veteriner olan Justine de onların yolundan gitmek ister. Başarılı bir öğrenci olarak 16 yaşında veterinerlik fakültesine girmeyi başarır. Ancak burada onu üst sınıfların sınamaları ve okulun büyüsü ile gelen acımasız, cezbedici ve sallantılı bir dünya beklemektedir. Sırf akranlarına uyum sağlayabilmek adına kurallara boyun eğen Justine ailesinin prensiplerini yıkarak hayatında ilk kez çiğ et yer. Ancak bu kendi içinde yatan tehlikeli bir yanı keşfetmesinin sadece başlangıcı olacaktır...

    Senaryosunu da yönetmenin kendisinin üstlendiği filmin başrolünde Garance Marillier yer alırken, filmin kadrosunda Ella RumpfRabah Naït OufellaLaurent LucasBouli Lanners ve Joana Preiss de yer alıyor.

    Toronto Uluslararası Film Festivali, Fantastic Fest ve Cannes Film Festivali'nden olumlu eleştirilerle dönen gerilim yapımı Cannes'dan FIPRESCI ödülü ile döndü. Dedikodulara göre Toronto Uluslararası Film Festivali'nde filmi izleyen seyircilerden bazılarına ise medikal müdahale gerekti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top