Hesabım
    ABD Box Office Listesinde Zirve Bu Hafta 23 Kişilik!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    Geçtiğimiz haftanın galibi Gizli Sayılar bu hafta 2 sıra gerilerken, listenin zirvesini bu hafta vizyonun taze filmi Parçalanmış kaptı. Bu haftanın box office listesinde ise 3 yeni film kendine yer bulabildi.

    Listenin zirvesinde bu hafta X-Men'in yeni nesil Charles Xavier'ı James McAvoy'un başrolünü üstlendiği gerilim filmi Parçalanmış yer alıyor. Ziyaret ile başarılı bir geri dönüş gerçekleştiren M. Night Shyamalan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım listeye ilk sıradan giriş yaparak 40,1 milyon dolar gişe ile en yakın rakibine iki katı fark atmayı başardı. Listenin 2. sırasında da vizyonun taze yapımlarından biri yer aldı. Vin Diesel'ı bir kez daha seriye geri döndüren Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü filmi açılışını 20 milyon dolar ile yaptı. Filmin 85 milyon dolarlık gişesini çıkaracağı ön görülüyor... Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise yönetmen koltuğunda Theodore Melfi'nin oturduğu, şimdiden adı Oscar tahminlerinde yer alan biyografik yapım Gizli Sayılar oldu. NASA'nın gizli kalmış kadın dehalarını öne çıkaran yapım 16,2 milyon dolar kazanarak şimdiden bütçesini üçe katlamayı başardı.

    Listenin 4. sırasında ise eğlenceli animasyon Şarkını Söyle yer aldı. Sevimi koala Buster Moon'un ses yarışması 5. haftasında 9 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 5. sırasında yer alan yapım ise Altın Küre'nin gözbebeği müzikal oldu. Oscar yarışının en iddialı yapımlarından Aşıklar Şehri 8,3 milyon dolar kazanarak bütçesini üçe katlamaya çok yaklaştı. Listenin 6. sırasında, geçtiğimiz yılın 3. en iyi açılışını gerçekleştiren Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi yer aldı. İsyancı Jyn Erso ve ekibinin imkansıza yakın görevi 6. haftasında 7 milyon dolarlık bir gişe yaptı. Toplam 512,2 milyon dolar elde eden filmin bütçesi ise 200 milyon dolar... Listenin 7. filmi ise vizyonun taze yapımlarından Canavar Kamyonlar oldu. X-Men'in Havoc'u Lucas Till başrollü gençlik macerası 2. haftasında 7 milyon dolar kazandı.

    Listenin 8. sırasında Mark Wahlberg'ü başrolüne yerleştiren Kara Gün yer aldı. Terör gerilimi 3. haftasında 6 milyon dolar elde etti. Listenin 9. sırasında 3,7 milyon dolarlık açılış ile McDonalds severleri hayal kırıklığına uğratan McDonalds'ın kurulma hikayesi The Founder yer alırken, listenin son sırasında 3,7 milyon dolar ile Sleepless yer aldı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top