Hesabım
    Black Panther Filminden Yeni Logo Sette Ortaya Çıktı!

    Black Panther 16 Şubat 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    Yönetmen koltuğunda Creed: Efsanenin Doğuşu ile büyük beğeni toplayan Ryan Coogler'ın oturduğu çizgi roman uyarlaması Black Panther filminden yepyeni logo geldi.

    Avengers: Infinity War'un çekimleri devam ederken, iki filmde de boy gösterecek olan Kara Panter'in beyazperde yansıması Chadwick Boseman, setten paylaştığı karede filmin yeni logosunu takipçileriyle paylaştı. T'Challa'yı yani nam-ı diğer Kara Panter Boseman, sabahları Avengers, öğleden sonraları Black Panther filminin çekimlerinin sürdüğüne işaret etti.

    Black Panther filminin kadrosunda filmin kötü adamı Erik Killmonger rolünde ise Creed'in başrolü Michael B. Jordan'ı, eski Wakanda üyesi, yeni karanlık taraf ajanı olan Nakia rolünde Lupita Nyong’o'yu ve Dora Milaje üyesi olan ve Wakanda kralı için eş olmak adına eğitilen Okoye rolünde Danai Gurira'yı göreceğiz. Filmin kadrosuna American Crime Story'nin Emmy ödüllü Christopher Darden'ı Sterling K. Brown'dan sonra Sherlock dizisinin Dr. Watson'ı, Hobbit serisinin Bilbo Baggins'i Martin Freeman'ı da katıldı.

    Kara Panter ilk boy göstermesini Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde yapmıştı. Karakterin spin-off filmi ise ülkemizde 16 Şubat 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    Avengers: Infinity War'un çekimleri ise dün start verdi. Anthony ve Joe Russo aracılığıyla gelen set fotoğrafında sette yer alan karavanları görüyoruz. Film Galaksinin Koruyucuları ve Yenilmezler ekiplerini ortak bir tehdide karşı bir araya getirecek. Film 27 Nisan 2018 tarihinde ülkemizde olacak.

    Day #1 of Infinity.

    The Russo Brothers (@therussobrothers) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top