Hesabım
    Aquaman Ekibi Okuma Provası İçin Bir Araya Geldi!

    Aquaman 5 Ekim 2018'de vizyona girecek!

    Süper kahramanların Marvel ve DC tarafından bir hayli göz önünde tutulduğu bu dönemde farklı projelerden yepyeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. DC Comics'in sevilen süper kahramanı, yeni nesil Aquaman Jason Momoa karşımıza Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminde çıkmıştı. Okyanusun süper kahramanını önümüzdeki yıl da Justice League filminde göreceğiz. Aynı zamanda Aquaman'in kendine ait bir spin-off projesi de şu anda yapım aşamasında. Filmin kadrosu okuma provası için bir araya geldi!

    Atlantis Kraliçesi ve Aquaman'in aşık olduğu Mera rolündeki Amber Heard ve Aquaman'in sadık yardımcısı Nuidis Vulko rolündeki Willem Dafoe'nun yanı sıra Korku Seansı'nın Ed Warren'ı, Watchmen'in Nite Owl'u Patrick Wilson'ın ise filmin kötü adamı Aquaman'in kötü kalpli yarı-kardeşi Orm'u canlandıracağı yapımın yönetmenliğini ise Korku Seansı ve Ruhlar Bölgesi gibi büyük gişeli filmlerin yönetmeni James Wan üstlenecek. Filmin senaryosuna ise Titanların Öfkesi filmi ile fantastik dünyaya çok da yabancı olmadığını kanıtlayan David Leslie Johnson imza atacak.

    Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir...

    Aquaman 5 Ekim 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top