Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları'nın Mantis'i Avengers: Infinity War'a Katıldı!

    Galaksinin Koruyucuları, Avengers ile birleşmeye devam ediyor!

    Galaksinin Koruyucuları 2 filminde Mantis karakterini canlandıran Pom Klementieff, aynı rolle Avengers: Infinity War filminde de yer alacağını duyurdu! 

    💚

    Pomin8r (@pomin8r) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Pom KlementieffJames Gunn'ın Galaksinin Koruyucuları 2 filminde aynı rolü canlandırmaya devam edicek.

    #infinitywar

    Pomin8r (@pomin8r) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Yönetmen koltuğunda ise Anthony ve Joe Russo kardeşlerin oturduğu Avengers: Infinity War'da Mark Ruffalo tarafından canlandırılan Hulk ve Chris Hemsworth tarafından canlandırılan Thor ve Avengers ekibinin Vision ve Hawkeye harici birçok üyesi filmde yer alacak. Filmin kadrosunda Doktor Strange ve ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan Brie Larson'ın üstlendiği Captain Marvel da yer alıyor.

    Christopher Markus ve Stephen McFeely'nin senaryosunu üstlendiğin yapımda hangi süper kahramanların yer alacağının tam listesi ne yazık ki henüz elimize ulaşmadı. Marvel'ın kah farklı evrenlerden, kah farklı güçlere sahip kahramanlarını bir araya toplayan seride toplam 67 süper kahramanı göreceğiz. 

    Avengers: Infinity War'un ilk bölümü 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. Filmin devam halkası Avengers: Infinity War 2 ise 26 Nisan 2019'da sinemalara uğrayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top