Hesabım
    Ben Affleck Solo Batman Filminin Yönetmenliğinden Çekildi!

    Ben Affleck Batman filmini yönetmeyecek.

    DC Comics sinema evreninin yeni nesil kara şövalyesi Ben Affleck'in solo Batman filminin yönetmen koltuğuna oturacağı doğrulanmıştı. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında Warner Bros başkanı Kevin Tsujihara tarafından açıklanan karar birçok farklı tepkiyle karşılanmıştı. Ancak bu tepkiler havada kaldı, zira ünlü oyuncu filmin yönetmenliğinden çekildiğini duyurdu.

    Birkaç hafta önce yapımı için hazırlıkların başladığı filmin hem başrolü hem de yönetmeni olmanın zor olacağına karar veren ünlü oyuncuyla yapım şirketinin de hem fikir olduğu söyleniyor. Batman v Superman: Adaletin Şafağı ile ilk kez Batman olarak karşımıza çıkan Affleck, Pazartesi günü yaptığı açıklamada "Milyonların kalbinde özel bir yeri olan bazı karakterler var. Bu rolü oynamak, odaklanma, tutku ve verebileceğim en iyi performansı gerektiriyor. İki işi birden gerektiğince iyi yapamayacağım belli oldu. Stüdyo ile birlikte, bu muazzam filmde benimle işbirliği yapacak bir yönetmen arayışındayız. Hâlâ bu işin içindeyim ancak şu anda film için bir yönetmen arıyoruz. Bu projeye son derece bağlıyım ve tüm dünyadaki hayranlar için bu projeyi hayata geçirmek konusunda sabırsızlanıyorum" diye belirtti. 

    Filmin yapım şirketi Warner Bros.'tan gelen açıklama ise; "Warner Bros, Ben Affleck'in kararını tamamen destekliyor ve solo Batman filmi yaratmak için onunla birlikte çalışma kararını koruyor" şeklinde oldu.

    The Batman adını taşıyacak solo filmin kadrosunda filmin kötü adamı Deathstroke olarak Joe Manganiello, Komiser Gordon rolünde J.K. Simmons ve Batman'in kahyası Alfred rolünde Jeremy Irons da yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top