Hesabım
    Yüzüklerin Efendisi'nin Yıldızları Akşam Yemeğine Çıktığında...

    LOTR film üçlemesinin yıldızlarının "günlük" yaşamından bir kare...

    Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) serisinin yıldızları kendi aralarında yedikleri bir akşam yemeğinde bir "bir mağara trolüne karşı" savaş açtı! Günlük hayatlarını da oldukça eğlenceli geçiren ekip, Yüzük Kardeşliği (The Fellowship of the Ring) bölümünde savaştıkları mağara trolüne karşı saldırı pozisyonuna geçti! 

    J.R.R. Tolkien'in romanlarından sinemaya uyarlanıp Peter Jackson tarafından yönetilen fantastik macera serisi Yüzükleri Efendisi'nde Frodo karakterini canlandıran, sık sık da ülkemizi ziyaret eden Elijah Wood, Aragorn karakterini canlandıran, geçtiğimiz günlerde Oscar'a aday olan aktör Viggo Mortensen,elf Legolas karakterini canlandıran ünlü oyuncu Orlando Bloom, hobbit Pippin karakterini canlandıran Billy Boyd ve hobbit Merry'yi canlandıran Dominic Monaghan bir araya geldi ve sosyal medyada eğlenceli paylaşımlarda bulundu.

    via GIPHY

    Mağara trollüne karşı çatal ve bıçaklarla savunmaya geçen eğlenceli ekip, Dominic Monaghan'ın kendi Instagram hesabından sinemaseverleri sevindirecek paylaşımlarda bulundu. 

    LOTR Reunion❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#orlandobloom #viggomortensen #dominicmonaghan #elijahwood #billyboyd #fellowshipofthering #lordoftherings

    OrlandoBloomCN (@orlandobloomcn) tarafından paylaşılan bir video ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top