Hesabım
    John Lennon ve Yoko Ono Aşkı Film Oluyor!

    Efsanevi sanatçı John Lennon ve Yoko Ono’nun aşkı filme uyarlanacak.

    The Beatles müzik dünyasına damgasını vuran en önemli gruplar arasında yer alıyor. Grubun aktivist solisti John Lennon da gerek söylemleri gerek uğradığı suikast ile tarihin en önemli simalarından biri. Ancak Lennon’ın hatırlandığı bir konu daha var ki; o da Yoko Ono ile yaşadığı büyük aşk… Şimdi o büyük aşkı sinemaseverler de beyazperdede görebilecek!

    Grinin Elli Tonu, Sosyal Ağ ve Kaptan Phillips gibi başarılı yapımların yapımcılığını üstlenen Michael De Luca, Ono ile birlikte çalışarak ikisinin aşkını ve savaş karşıtı çabalarını konu alan bir film yapmaya kararlı. Her Şeyin Teorisi filminin Anthony McCarten da filmin senaryosuna imzasını atmanın yanı sıra filmin yapımcılarından biri olacak.

    De Luca; “Hikaye, bugünün gençlerine ayağa kalkmak ve istedikleri dünyanın ne olduğuna dair net bir vizyona sahip olmak adına ilham vermek amacıyla, ABD'de sevgi, cesaret ve aktivizmi temel alacak. Yoko Ono, Anthony McCarten ve Josh Bratman'la birlikte çalışarak iki dünya ikonunun hikayesini anlatabildiğim için gurur duyuyorum” diye konuştu.

    Filmin vizyon tarihi ya da prodüksiyon başlangıç tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top