Hesabım
    Transformers Filminden Super Bowl'a Özel Görüntüler Geldi!

    Merakla beklenen filmden yeni bir TV spotu yayınlandı!

    Paramount Pictures, merakla beklenen Transformers serisinin 5. halkasından Super Bowl'a özel bir video yayınladı. Gelen 30 saniyelik yeni video, filmden ufak ip uçlarına sahip. Ayrıca pazar günü filmden 55 saniyelik yeni bir video daha yayınlanacak. 

    Kahraman tanımını yeniden belirleyecek olan serinin son filminin yönetmenliğini Michael Bay üstleniyor. Bir önceki filmde Cade Yeager karakterini canlandıran Mark Wahlberg, aynı rolü ile serinin yeni filminde boy gösterecek. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Teğmen Colonel Lennox rolü ile Josh DuhamelIsabela Moner ve Jerrod Carmichael, ABC kanalının sevilen serisi Once Upon a Time'da Kral Arthur rolü ile büyük beğeni toplayan Liam Garrigan ve aynı TV serisinde boy gösteren Laura Haddock da filmin yeni yüzleri olacak. Transformers 5: Son Şövalye'nin senaryoyu ise Art Marcum & Matt Holloway ikilisi ile Ken Nolan tarafından kaleme alındı. Filmde Anthony Hopkins de Sir Edmund Burton karakterini canlandıracak.

    Kahramanların hain, hainlerin kahraman olduğu yeni filmde sadece bir dünya hayatta kalacak. Merakla beklenen serinin son filmi 23 Haziran 2017'de ülkemizde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top