Hesabım
    Transformers Filminden Ekstra Super Bowl Görüntüleri!

    Beklenen filmden 55 saniyelik yeni bir TV spotu geldi!

    Paramount Pictures, merakla beklenen Transformers serisinin 5. halkasından Super Bowl'a özel yeni bir video daha yayınladı! Bir önceki gün yayınlanan 30 saniyelik videoya buradan ulaşabilirsiniz, yeni gelen 55 saniyelik video filmin bekleyiş heyecanını arttırmaya devam ediyor!

    Super Bowl ile birlikte izleyici karşısına adrenalin dolu görüntülerle çıkan filmn yönetmen koltuğunda Michael Bay yer alıyor. Bir önceki filmde Cade Yeager karakterini canlandıran Mark Wahlberg, aynı rolü ile serinin yeni filminde boy gösterecek. Kahramanların haine dönüştüğü, yeni bir dünyanın sınırlarının çizildiği filmde, hayatta bir anın ne kadar büyük bir etki yaratabildiğini göreceğiz.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Teğmen Colonel Lennox rolü ile Josh DuhamelIsabela Moner ve Jerrod Carmichael, ABC kanalının sevilen serisi Once Upon a Time'da Kral Arthur rolü ile büyük beğeni toplayan Liam Garrigan ve aynı TV serisinde boy gösteren Laura Haddock da filmin yeni yüzleri olacak. Transformers 5: Son Şövalye'nin senaryoyu ise Art Marcum & Matt Holloway ikilisi ile Ken Nolan tarafından kaleme alındı. Filmde Anthony Hopkins de Sir Edmund Burton adlı bir İngiliz Lordu'nu canlandıracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top