Hesabım
    "Parçalanmış" ABD Box Office Zirvesini Bırakmıyor!

    "Parçalanmış" bu hafta da zirveyi bırakmadı!

    Geçtiğimiz haftanın galibi Parçalanmış bu hafta da zirveyi bırakmadı! Bu haftanın box office listesinde ise 2 yeni film kendine yer bulabildi.

    Listenin zirvesinde bu hafta da X-Men'in yeni nesil Charles Xavier'ı James McAvoy'un başrolünü üstlendiği gerilim filmi Parçalanmış yer alıyor. Ziyaret ile başarılı bir geri dönüş gerçekleştiren M. Night Shyamalan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım listede geçtiğimiz haftaki yerini koruyarak 14,5 milyon dolar gişe elde etti. 9 milyon dolar bütçeli film 3. haftasından 98,7 milyon dolar kazanmış durumda. Listenin 2. sırasında da vizyonun taze yapımlarından biri yer aldı. Sevilen korku serisi Halka'nın 3. filmi Halka 3 aldığı kötü eleştirilere rağmen başarılı bir açılış gerçekleştirdi. 25 milyon dolar bütçeli korku yapımı açılışını 13 milyon dolar ile yaptı. Listenin 3. filmi ise insanlara hayvan sevgisi aşılarken hayvanlara zarar verdiği iddia edilen bir yapım oldu. Çekimlerinde başrol köpeğe yapılan muamele ile gündeme gelen Can Dostum filmi, 2. hafta kapanışını 10,8 milyon dolar ile yaptı. 

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise yönetmen koltuğunda Theodore Melfi'nin oturduğu biyografik yapım Gizli Sayılar oldu. NASA'nın gizli kalmış kadın dehalarını öne çıkaran yapım 10,1 milyon dolar kazanarak bütçesini beşe katlamaya çok yaklaştı. Listenin 5. sırasında yer alan yapım ise Oscar adaylıklarının gözbebeği müzikal oldu. Oscar yarışının en iddialı yapımlarından Aşıklar Şehri 9. haftasında 7,4 milyon dolar kazanarak bütçesini dörde katlamaya çok yaklaştı. Listenin ilk yarısı geride kalırken, sıralamada onu takip eden yapım ise fantastik kıyamet yapımı Resident Evil: The Final Chapter oldu. Zombi avcısı Alice'i geri getiren son devam halkası 2. haftasında 4,5 milyon dolar elde etmeyi başardı. Film 40 milyon dolarlık bütçesinin henüz yarısını çıkarabilmiş durumda... Listenin 7. sırasında ise eğlenceli animasyon Şarkını Söyle yer aldı. Sevimli koala Buster Moon'un ses yarışması 7. haftasında 4 milyon dolar gişe elde etti. 75 milyon dolar bütçeli film 7 haftada 262,9 milyon dolarlık gişe elde etti. 

    Listenin 8. sırasında Dev Patel başrollü Lion yer aldı. Oscar ödüllerinde adaylıkları bulunan yapım 11. haftasında 4 milyon dolar kazandı. Listenin 9. filmi ise vizyonun taze yapımları arasından çıktı. gençlik bilim kurgu romantizmi The Space Between Us ilk haftasında düşük bir açılış elde ederek 3,8 milyon dolar kazandı. Listenin son sırasını ise Vin Diesel'ı bir kez daha seriye geri döndüren Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü aldı. 3. haftasında 3,7 milyon dolar elde eden filmin henüz yarısına ulaşabildiği 85 milyon dolarlık bütçesini çıkarıp çıkaramayacağı merak konusu... 

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top