Hesabım
    The Conjuring 2'nin Spinoff Filmini Yönetecek İsim Belli Oldu!

    Korkunç rahibenin filmi "The Nun"ı Corin Hardy yönetecek.

    The Conjuring(Korku Seansı serisi) filminin spinoffu The Nun'un yönetmenliğini Corin Hardy üstlenecek!

    Deadline'ın haberine göre Korku Seansı 2'ye konu olan korkunç rahibe Valak'ın hikayesini anlatacak yeni filmin yönetmenliğini The Crow(yapım aşamasında) ve The Hallow (2015) uzun metrajlı filmleri ile, Butterfly (2003) kısa filmi ile tanınan korku filmi yönetmeni Corin Hardy üstlenecek.

    Filmin adı "The Nun" (Rahibe) olarak belirlenirken filmin senaryosu da orijinal serinin ünlü yönetmeni ve şu anda Aquaman filmini çekmekte olan James Wan ile Annabelle serisi ve O filmlerinin yazarı Gary Dauberman tarafından yazılıyor. 

    Konusunu gerçek bir hikayeden alan Korku Seansı, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü vakaları konu ediyordu.Başrollerini ise Yetimhane filminden tanıdığımız Vera Farmiga ve Prometheus'un yıldızlarından Patrick Wilson paylaşıyor. The Nun filminin oyuncu kadrosu hakkında ise henüz bir bilgi yok. Korku Seansı 2'de ilk kez karşımıza çıkan korkunç rahibe karakterine aktris Bonnie Aarons hayat vermişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top