Hesabım
    Karanlığın Elli Tonu'ndan 360 Derecelik Maskeli Balo!

    Merakla beklenen Karanlığın Elli Tonu 10 Şubat'ta ülkemizde vizyona girecek.

    2015 yılında E.L. James’in dünya çapındaki çok satanlar kitabından uyarlanarak sinemaseverlerin karşısına çıkan Grinin Elli Tonu, pek çok farklı yorumu beraberinde getirmişti. Kitap serisinin hayranları başrolleri yeterli bulmazken, film sinemanın en kötülerini belirleyen Altın Ahududu ödüllerine hemen hemen her dalda aday olmuştu. Ancak bu heves kırıcı noktalar filmin devam halkasının çekilmesini engellemedi. Karanlığın Elli Tonu için bekleyiş sürerken, filmin fragmanının en dikkat çekici noktalarından biri olan maskeli balo sahnesinin 360 derecelik videosu geldi.

    Kadrosunda Kim BasingerMarcia Gay HardenJennifer EhleVictor RasukLuke GrimesRita OraEloise MumfordMax Martini ve Bella Heathcote gibi isimleri bulunduran film bir kez daha masum Anastasia Steele ve karizmatik Christian Grey arasındaki tutkulu ilişkiyi temel alıyor. Karanlığın Elli Tonu'nda başrolleri yine Christian Grey rolündeki Jamie Dornan ve Anastasia Steele rolünde göreceğimiz  Dakota Johnson üstleniyor.

    Anastasia tutkulu milyoner Christian Grey ile yaşadığı ilişkisini geride bırakmaya çalışmaktadır. Ancak bu sandığı kadar kolay olmaz. Genç kadının peşini bırakmayan Grey, Anastasia'yı geri istemektedir. Ona bir şans daha veren Anastasia ise güven ve stabilite üzerine bir ilişki için söz alır ve yeniden birleşirler. Yeniden bir araya gelen çiftin yaşadıkları zorluklar barışmalarıyla birlikte bitmeyecektir. Christian geçmişinden gelen şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalırken, Anastasia da Grey'in geçmişinde kalan ancak onu unutmamış kadınların öfkeleriyle ve kıskançlıklarıyla yüzleşecektir...

    Film 10 Şubat 2017’de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top