Hesabım
    Parçalanmış 2 mi Gelecek?

    Parçalanmış (Split) filminin ünlü yönetmeni film hakkında neler diyor?

    ABD Box Office'de 3 haftadır zirvedeki yerini koruyan, ülkemizde ise 17 Şubat'ta vizyona girmeye hazırlanan gerilim filmi Parçalanmış (Split)'ın ünlü yönetmeni M. Night Shyamalan, resmi Twitter hesabından film hakkında tweetler atmaya devam ediyor. 

    Ölümsüz, İşaretler, Köy, Altıncı His, Sudaki Kız ve Ziyaret gibi başarılı filmlerin de yönetmeni olan Shyamalan, sık sık filme olan yoğun ilgiden dolayı izleyiciye teşekkür ederken attığı tweetlerle takipçilerini meraklandırmayı da unutmadı. 

    Son olarak attığı "Çantamda sonraki filmim için 11 sayfalık bir taslağım var. Bunun ne olduğunu söyleyemem, ama Split'i gördüyseniz..." tweeti "Parçalanmış filminin devamı mı geliyor?" sorusunu akıllara getirdi. 

    Yönetmenin bu sorulara karşılık verdiği "sanırım" gibi kesin olmayan cevaplarına karşılık Oscar ödül törenini de sunmaya hazırlanan ünlü talk show sunucusu Jimmy Kimmel, filmin baş karakteri olan 23 kişilikli hasta adamı ABD Başkanı D.Trump'a uyarlayarak bir video yaptı:

    Yönetmenin film hakkında attığı diğer tweetleri ise şu şekilde:

    Çoklu Kişilik Bozukluğu'ndan mustarip, 23 ayrı alter egoya sahip genç adam Kevin'ın 3 kız kardeşi kaçırmasını merkeze alan filmin başrollerinde X-Men serisinin genç Charles Xavier'ı James McAvoy, The Witch ile yıldızı parlayan Anya Taylor-Joy ve Betty Buckley yer alıyor.

    Parçalanmış 17 Şubat'ta Türkiye'de vizyonda! 

    Filmi, Beyazperde.com ön gösteriminde izleme şansını yakalamak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top