Hesabım
    LEGO Ninjago Movie'den Fragman Müjdesi!

    LEGO Ninjago Movie fragmanı bugün gelecek!

    Bu kez ninjalar olarak göreceğimiz legolar geri dönüyor! LEGO Batman Filmi bu Cuma vizyona girerken, bir diğer sarı oyuncak projesi LEGO Ninjago Movie'den ilk fragmanın bugün yayınlanacağı duyuruldu.

    Film, Ninjago adındaki evlerini savunmakla yükümlü 6 genç ninjanın hikayesini anlatacak. Gündüzleri en büyük düşmanları olan liseye karşı mücadele eden sıradan gençler olan 6 genç, geceleri, yeteneklerini ve korku veren filo araçlarını kötü adamlarla ve canavarla savaşmak için kullanan yetenekli savaşçılar olacaklar. 

    Yönetmen koltuğunda TRON: Uprising'in yönetmeni Charlie Bean'in oturduğu filmin seslendirme kadrosu da bir hayli kalabalık! Başta  Jackie Chan'in seslendirdiği sensei Master Wu karakteri olmak üzere, Dave Franco Lloyd, Michael Peña Kai, Abbi Jacobson Nya, Kumail Nanjiani Jay, Zach Woods Zane, Fred Armisen Cole, Justin Theroux Garmadon ve Olivia Munn Koko olarak filmin kadrosunda yer buluyor.

    Filmin senaryosunu ise Dan Hageman ve Kevin Hageman kaleme aldı. Merakla beklenen animasyon yapım ülkemizde 29 Eylül'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top