Hesabım
    "Süper Yetenek" Filminden Dublajlı Fragman!

    Film, 3 Mart 2017'de vizyona girecek!

    Orijinal seslendirme kadrosunda Luke WilsonJ.K. SimmonsEddie IzzardLewis BlackKenan Thompson ve Mae Whitman gibi isimleri bulunduran Süper Yetenek'ten yeni dublajlı fragman geldi.

    Kar Dağı'nda yaşayan Tibet mastiflerinin yerine getirmeleri gereken tek bir görev vardır; o da yün yapımı ile geçinen koyunların yaşadığı küçük, huzurlu köyü korumak. Köyün baş düşmanı da Linnux isimli gangster kılıklı kurt ve onun çetesidir. Koruma nöbetleri sırasında olabilecek bir dikkat dağınıklığını engellemek için mastiflerin lideri Khampa, köyde müzik çalınmasını yasaklamıştır. Ancak Khampa'nın oğlu Bodi günün birinde bir yolcu uçağından düşmüş olan bir radyo bulur. Birkaç gitar solosu duymasıyla birlikte Bodi'nin kaderi belirlendir; bir rock yıldızı olacaktır. Bunun yolu da babasının verdiği emirlere karşı gelmek, köyü terk edip şehre gitmek ve çok kısa sürede bir beste yapması gereken efsanevi müzisyen Angus Scattergood'u bulmaktır...

    Oyuncak Hikayesi 2'nin ortak yönetmenliğini yapan, Neşeli Dalgalar'da yönetmen koltuğuna oturan Oscar adayı Ash Brannon'nın son filmi Süper Yetenek 3 Mart 2017 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top