Hesabım
    Matmazel Coco LeMan Dergisi İçin Sahne Alacak!

    Oyuncu Seyhan Arman'ın sahne karakteri "Matmazel Coco" mizah dergisi Leman'ın yarın akşam düzenlenecek 25. yıl etkinliklerinde sunuculuk yapacak!

    Türkiye’nin köklü mizah dergisi LeMan, 25. yılını bir dizi etkinlikle kutlayacak. 9 Şubat’ta gerçekleşecek ilk etkinliğin sunuculuğunu esprileri ve eğlenceli sunumu ile tanınan Matmazel Coco (Seyhan Arman) üstleniyor.

    Etkinliklerin ilki 9 Şubat Perşembe gecesi İstanbul’da Jolly Joker’de gerçekleşecek. Kendine has tavırları ve kıvrak zekası ile yarattığı sahne karakterini sevdiren ödüllü oyuncu Seyhan Arman'ın canlandırdığı Matmazel Coco, LeMan dergisinin 25. yıl etkinliğine katılacaklara sürprizler ve özel şovlarla geceye renk katacak.

    LeMan’la dayanışma amaçlı gerçekleşecek geceye birçok sanatçı katılacak. Türk Pop Müziği’nin saygın isimlerinden Sıla, 90’ların pop yıldızlarından Deniz Arcak, usta gitarist Akın Eldes, 70’li yılların efsane Anadolu Rock-Pop  gruplarından Mavi Işıklar, son yılların hareketli Beyoğlu kökenli gruplarından Luxus ve müzik eleştirmeni Murat Beşer, LeMan gecesine katılacak isimler arasında yer alıyor.

    Sevilen eski dizi Sıdıka’nın oyuncuları Füsun Demirel ve Hasibe Eren de Matmazel Coco gibi sürprizleri ile geceye damgasını vurmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top