Hesabım
    "Cereyan" Filminden Son Fragman Geldi!

    "Cereyan" 24 Şubat'ta vizyonda!

    Senarist ve yönetmen Mert Dikmen'in hem yönetmen koltuğunu hem de senaristliğini üstlendiği gerilim türündeki yeni yerli yapım Cereyan'dan son fragman yayınlandı.

    Başrollerini Murat YatmanPınar BibinSalih Bademci'nin üstlendiği yapım psikoloji öğrencisi olan genç Aylin'i temel alıyor. Aylin, geceleri tanımadığı kişilere canlı bağlantı ile terapi yapmakta ve bunun kendisini geliştireceğini düşünmektedir. Bir gece onu Cavit isimli tuhaf bir adam arar. Kanser hastası olan 7 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep olduğunu ve depresyondan kurtulamadığını söyler. Bu adamı intihar düşüncesinden vazgeçirmeyi görev benimseyen Aylin, Cavit’in evine gider. Cavit'in geçmişi hakkındaki gerçeklerin daha farklı olduğunu anlar ve işler iyice karmaşık bir hal alır. Çünkü uzun zamandır ilk defa biriyle iletişim kuran bu tuhaf adamın, Aylin'i göndermeye hiç niyeti yoktur...

    Yapımcılığını Serhat Çelebi'nin üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini Alican Akgün üstlenirken, müziklerde ise Yekta Tez imzası var. Green Pictures yapımı film 24 Şubat'ta vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top