Hesabım
    Karanlığın Elli Tonu'ndan Altyazılı Özel Haber!

    Grinin Elli Tonu'nun devam halkasının kadrosu, ikinci filmi anlatıyor.

    Grinin Elli Tonu'nun devam halkası olan Karanlığın Elli Tonu filminden türkçe altyazılı özel bir video yayınlandı. Videoda filmin başrol oyuncuları Jamie Dornan, Dakota Johnson, Eric Johnson, filmin yaratıcısı E.L. James ve yönetmeni James Foley bu ikinci film hakkında konuşuyor ve ilk filmle ikinci filmi kıyaslıyor.

    Karanlığın Elli Tonu'nda başrolleri yine Christian Grey rolündeki Jamie Dornan ve Anastasia Steele rolünde göreceğimiz Dakota Johnson üstleniyor. Filmin kadrosunda ayrıca Kim BasingerMarcia Gay HardenJennifer EhleVictor RasukLuke GrimesRita OraEloise MumfordMax Martini ve Bella Heathcote gibi isimleri bulunduran film, bir kez daha masum Anastasia Steele ve karizmatik Christian Grey arasındaki tutkulu ilişkiyi temel alıyor. 

    Filmin konusu ise kısaca şu şekilde; Anastasia tutkulu milyoner Christian Grey ile yaşadığı ilişkisini geride bırakmaya çalışmak ister. Genç kadını unutamayan Grey, Anastasia'yı geri istemektedir. Ona bir şans daha veren Anastasia ise güven ve sürekliliğin olduğu bir ilişki istemektedir. Yeniden bir araya gelen çiftin yaşadıkları zorluklar barışmalarıyla birlikte bitmeyecektir. Christian geçmişinden gelen şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalırken, Anastasia da Grey'in geçmişinde kalan ancak onu unutmamış kadınların öfkeleriyle ve kıskançlıklarıyla yüzleşmek zorundadır.

    Dünya çapındaki çok satanlar kitabından uyarlanarak sinemaseverlerin karşısına çıkan serinin ikinci filmi Karanlığın Elli Tonu yarın, yani 10 Şubat'ta vizyona giriyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top