Hesabım
    "Ansızın" Alman Sinema Ödülleri’ne Aday!

    Aslı Özge’nin imzasını taşıyan "Ansızın" festival yolculuğunda!

    İlk filmi Köprüdekiler ile İstanbul, Adana ve Ankara Film Festivalleri’nde En İyi Film ödülleri alan Aslı Özge’nin Almanya’da Almanca olarak çektiği Ansızın (All of a Sudden) festival yolculuğuna devam ediyor.

    Berlin Film Festivali’nin Panorama Special Bölümü’nde yaptığı dünya galasının ardından seyirci ve sinema yazarları tarafından büyük beğeni kazanan ve “Label Europa Cinemas Özel Mansiyon”una layık görülen film, şimdi de Alman Film Akademisi tarafından verilen Alman Sinema Ödülleri’ne aday gösterildi.

    Almanya’nın en prestijli ödülü kabul edilen Lola’ya aday olan yılın en iyi Alman Filmleri Şubat ayında başlayacak Berlin Film Festivali kapsamında  gösterilecek. Alman Sinema Ödülleri 28.Nisan’da yapılacak törenle sahiplerini bulacak. Böylece film, 2. kez Berlin Film Festivali'nde gösterilmiş olacak. 

    Özge’nin senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Ansızın filminin, görüntü yönetmenliğini ise Emre Erkmen yaptı. Filmin başrollerini ise Michael Haneke'nin Beyaz Bant ve Tarantino’nun Eşkiya Çetesi filmlerinden tanıdığımız Sebastian Hülk, Sophie Scholl filmiyle gümüş ayı ödülü kazanan Julia Jentsch ve Spielberg’in Münih filmindeki rolüyle hatırladığımız Hans Zischler paylaşıyor.

    Film geçtiğimiz yıl 14 Ekim'de vizyona girmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top