Hesabım
    Scarlett Johansson AIDS Hakkında Konuştu!

    Scarlett Johansson AmfAR New York galasında AIDS hakkında konuştu.

    Dünyayı AIDS konusunda bilinçlendirmeyi ilke edinen amFAR'ın geleneksel galası New York'taki Cipriani Restoran'da yapıldı.  AmfAR'ın düzenlediği görkemli, enerji dolu ve duygusal performansların sergilendiği gecede, aynı zamanda yapılan açık arttırmada Andy Warhol'un bazı eserleri de satıldı. Dünyanın önde gelen kar amacı gütmeyen derneklerinden biri olan AmfAR geceyi AIDS araştırmalarına, HIV hakkındaki eğitimlerin önemine adadı. AmfAR yöneticilerinden Kenneth Cole'un AIDS hakkındaki konuşması ile başlayan gece Mark Ruffalo ve Scarlett Johansson'ın konuşmasıyla devam etti. 

    Çarşamba günü düzenlenen galada geceyi Lena Dunham’ın sunması beklenirken, Dunham’ın kendisini kötü hissetmesi üzerine sunuculuk görevini Iman aldı. 

    Organizasyonun önemli anlarından birinde ise Mark Ruffalo’nun arkadaşı ve Avengers’ın yıldızı Johansson’a ödülünü verirken yaşandı. Gönüllü işlerine verdiği destekten bahseden, Ruffalo “Kötü zamanlarda yaşıyoruz. Eğer rol model arayışında olan genç erkek ve kadınlar, Scarlett Johansson’dan başkasını aramanıza gerek yok.” dedi.

    Sahneye çıkan Johansson, Mark’a teşekkür ettikten sonra annesinin 1993 yılında AIDS’ten ölen en yakın arkadaşı ile ilgili bir hikaye anlattı ve ardından ödülünü AIDS ile savaşanlara adadı.

    Johansson, isminin Tony olduğunu söylediği arkadaşının annesiyle olan yakın ilişkisinin kadın erkek ilişkilerinin ne kadar dar bir şekilde kategorize edildiğini öğrettiğini söyledi. Kısa sürede ailenin parçası olan Tony, annesinin en yakın arkadaşı oldu. 80lerin ortasında NYC’de gay bir erkek olarak yaşayan Tony, partnerinin AIDS’ten ölmesinin üzerinden kısa bir vakit geçtikten sonra kendi hayatına son verdi.

    “Annem ilişkileriniaçıklamak için doğru kelimeyi bulmakta çok zorlanırdı. Çünkü onların ilişkisi kalıplara uymamaktaydı. Birbirini bulan ve birbirinden herhangi bir şey beklemeyen ya da buna ihtiyaç duymayan iki insanın arasında hissettiği bir şeydi." dedi.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top