Hesabım
    Solo Batman Filminin Yönetmeni Belli Oldu!

    Matt Reeves Batman filmini yönetecek.

    DC Comics sinema evreninin süper kahraman güzellemesi Batman v Superman: Adaletin Şafağı ile yeni nesil kara şövalye Ben Affleck'in Batman'ini tanıma fırsatı bulmuştuk. Tartışmalı karakterin gelen eleştirilere rağmen solo bir Batman filmi ile de karşımıza çıkacağı duyurulmuştu. Daha da önemlisi yapılan ilk duruyuda filmin yönetmen koltuğunda Affleck'in kendisinin oturacağı açıklanmıştı. Ancak kısa bir süre önce Affleck yaptığı açıklamada Warner Bros stüdyosu ile ortak karar alarak yönetmenlik koltuğundan çekildiğini, yalnızca filmin başrolü olarak boy göstereceğini açıklamış, yeni bir yönetmen arayışında olduklarını belirtmişti.

    Variety'nin haberine göre aranan taze kan bulundu! CloverfieldLet Me InDawn of the Planet of the Apes gibi başarılı Hollywood yapımlarının yönetmeni Matt Reeves filmin yönetmen koltuğuna oturan isim olacak. Reeves'in ismi filmin yönetmenliği için düşünülen adaylar arasında daha önce de anılmıştı.

    Affleck, konuya dair yaptığı açıklamada "Milyonların kalbinde özel bir yeri olan bazı karakterler var. Bu rolü oynamak, odaklanma, tutku ve verebileceğim en iyi performansı gerektiriyor. İki işi birden gerektiğince iyi yapamayacağım belli oldu. Stüdyo ile birlikte, bu muazzam filmde benimle işbirliği yapacak bir yönetmen arayışındayız. Hâlâ bu işin içindeyim ancak şu anda film için bir yönetmen arıyoruz. Bu projeye son derece bağlıyım ve tüm dünyadaki hayranlar için bu projeyi hayata geçirmek konusunda sabırsızlanıyorum" diye belirtmişti.

    The Batman adını taşıyacak solo filmin kadrosunda filmin kötü adamı Deathstroke olarak Joe Manganiello, Komiser Gordon rolünde J.K. Simmons ve Batman'in kahyası Alfred rolünde Jeremy Irons da yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top