Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları 2 Filminden Yeni Teaser!

    Yepyeni 30 saniyelik teaser yayınlandı!

    2014 yılında evreni kurtarmak için bir araya gelen Galaksinin Koruyucuları, 3 yıl aradan sonra yepyeni bir macera ile geri dönüyor. Evrenin tekrar kurtarılmaya ihtiyacının olduğunu gördüğümüz Galaksinin Koruyucuları 2'den yepyeni bir teaser yayınlandı.

    Peter Quill (Star Lord) rolünde Chris Pratt, Gamora rolünde Zoe Saldana, Drax rolünde Dave Bautista, Nebula rolünde Karen Gillan, Kraglin rolünde Sean Gunn devam halkasına geri dönerken, ilk filmin seslendirmecileri Groot rolündeki Vin Diesel ve Rocket Racoon rolündeki Bradley Cooper da sesleriyle ekibe geri dönüyor. Filmin yeni karakterleri ise Mantis rolündeki Pom KlementieffElizabeth DebickiChris Sullivan ve Ego rolündeki usta oyuncu Kurt Russell. Başrollerdeki kadronun değişmediği yapımda yönetmen koltuğunu da bir kez daha James Gunn üstleniyor.

    Yeni filmde koruyucular, artık aileleri haline gelen ekipte birbirlerini düşmanlara karşı korumak için savaşırken, Starlord olan Peter Quill’in gizemli geçmişinin sırları da çözülmeye başlıyor. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor.

    Galaksinin Koruyucuları 2, 28 Nisan’da ülkemizde sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Galaksinin Koruyucuları 2'den Konsept Çizim Geldi!
    • Galaksinin Koruyucuları 2'den Yeni Fragman Geldi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top