Hesabım
    Karizmatik Tetikçi Gişe Liderliğini Ele Geçirdi!

    John Wick 2 yerli box office listesinin zirvesinde!

    Türkiye gişe verilerine göre 10-12 Şubat haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Olanlar Oldu bu hafta zirveyi terk ederken karizmatik tetikçimizin yeni macerası listenin yeni galibi oldu. Listede bu hafta 3 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Bu haftanın galibi vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Roma sokaklarını arşınlayan köpeksever tetikçi John Wick'in yeni macerası John Wick 2 ilk haftasında 237.319 seyirciye ulaşarak listenin galibi oldu. Listenin 2. sırasında da yeniden taze bir yapım yer aldı. 2015 yılında beyazperdeye uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun devam halkası Karanlığın Elli Tonu, masum Anastasia ve tutkulu Christian'ı yeniden bir araya getirdi. Film ilk haftasında 145.116 kişiye ulaştı. Listenin ilk 3'ünü kapatan film ise sempatik komedyen Ata Demirer'in hem başrolünü hem de senaryosunu üstlendiği Olanlar Oldu idi. BKM yapımı Görümce'den beri art arda üç hafta gişe liderliğini elinde tutan ilk film olan yapım bu hafta liderliği kaybederek 144.019 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 4. filmi ise vizyonun animasyon yapımları arasından çıktı. Televizyon ekranından beyazperdeye sıçrayan Fırıldak Ailesi 2. haftasında 74.223 seyirci tarafından izlendi. Disney'in yepyeni prensesi Moana listenin bu hafta listenin 5. sırasını almayı başardı. Disney prenseslerini modernize etme çağında güzel bir örnek olarak ortaya çıkan cesur prenses 4. haftasında 68.614 seyirci tarafından izlendi. Listenin 6. filmi ise vizyondaki 6. haftasını kutlayan Çalgı Çengi İkimiz oldu. İşler Güçler'in sevilen yıldızlarını yeniden bir araya getiren beklenen devam halkası hafta kapanışını 52.939 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında ise geçtiğimiz haftaki yerini korumayı başaran bir film yer buldu. Beklentinin altında bir açılış gerçekleştiren Halka 3, Samara Morgan'ın dijital lanetini geri döndürerek 2. haftasında 51.158 seyirciye ulaştı. 

    Listenin son 3'ünü açan yapım ise Lego Batman Filmi oldu. Animasyon Gotham macerası 47.810 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasını alan film ise bir aksiyon yapımı oldu. Vin Diesel'ı bir kez daha seriye döndüren Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü ülkemizdeki 3. hafta kapanışını 45.258 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasında ise yerli bir yapım yer buldu. Mahsun Kırmızıgül imzalı yapım Vezir Parmağı 43.685 seyirci ile 3. haftasında listede son sırayı aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top