Hesabım
    Hugh Jackman Cilt Kanseriyle Mücadeleye Devam Ediyor

    Marvel sinematik evreninin Wolverine'i Hugh Jackman 4 yıldır süren mücadelesi için tekrar tedavi edildi.

    Marvel sinematik evreninde, çizgi roman evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Wolverine, yani Logan karakterine hayat veren, yakında vizyona girecek olan Logan filminde son kez bu rolü canlandıracak olan ünlü oyuncu Hugh Jackman'ın 4 yıldır cilt kanseriyle olan mücadelesi devam ediyor.

    Avustralyalı oyuncu geçtiğimiz günlerde bir kez daha doktora gitmek durumunda kaldı ve cilt kanseri için tedavi gördü. 2013 yılının Aralık ayında eşi Deborra-Lee Furness'ın kendisini zorlamasıyla gittiği doktorda cilt kanseri olduğunu öğrenen ünlü yıldız 4 yıl içinde birçok kez hastalığı sebebiyle tedavi edilmişti. Hastalığın fark edilmesini takiben 2014 yılının Mayıs ve Ekim aylarında da tedavi gören oyuncu X Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin galasına da burnu bantlı olarak katılmıştı.

    Bazal hücre karsinomasından müzdarip oyuncunun burnundaki bantlar dikkat çekti. Ünlü yıldız sık sık hayranlarını güneş kremi kullanmaları yönünde uyarıyor. 

    Dünya prömiyerini 17 Şubat'ta Berlin Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirecek olan Logan ülkemizdeki galasını ise 28 Şubat'ta İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği İKSV Galaları'nda yapacak. Film, 3 Mart'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top