Hesabım
    10. Yıldız Kısa Film Festivali Geliyor!

    Yıldız Kısa Film Festivali 10. yılını kutluyor.

    Yıldız Teknik Üniversitesi Sinema Kulübü bu yıl Yıldız Kısa Film Festivali'nin 10.'sunu düzenliyor. Yola çıktığı ilk günden bu yana sinemaseverlerin ilgisiyle büyüyen Türkiye’nin ilk ve bağımsız öğrenci organizasyonu Yıldız Kısa Film Festivali bir kez daha sinemaseverlerle buluşuyor.

    Jürisini sinema sektörünün özgün ve seçkin isimlerinin oluşturduğu festivalin son katılım tarihi 24 Nisan 2017 olarak belirlendi. 22 Mayıs tarihinde açılış etkinlikleriyle başlayacak olan festival hafta boyunca yapılacak gösterimlerle devam edecek, 26 Mayıs akşamı gerçekleşecek olan ödül töreni ve kokteyl ile son bulacak. Hafta boyunca yapılacak olan gösterimlerin yanı sıra; panel, söyleşi ve atölyelerle katılımcılara keyifli anlar sunmayı amaçlayan festival herkese açık olacak.

    22 Mayıs 2017 Pazartesi günü açılış etkinlikleri ile başlayacak olan Yıldız Kısa Film Festivali, 26 Mayıs Cuma akşamı Yıldız kampüsündeki Oditoryum salonunda yapılacak gala ile bitecek. Festivale kabul edilen filmlerin gösterimleri 22 Mayıs ve takip eden hafta boyunca Y.T.Ü. Davutpaşa kampüsünde bulunan Cep Sinemasında izleyicilerle ücretsiz olarak buluşacak.

    Y.T.Ü. Davutpaşa ve Beşiktaş kampüslerinde sürecek olan festivalde düzenlenecek yarışma bölümüne ulusal çapta tüm öğrenciler katılabilecekler. Esas jürinin belirlediği her dalda en iyi üç film ile festival programında ilan edilecek gösterimlerde yapılacak kapalı oylamalar sonucunda seçilecek olan bir adet seyirci özel ödülü olmak üzere toplam on film gala gecesinde ödüllendirilecek.

    Ayrıntılı bilgi için: www.yildizkisafilm.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top