Hesabım
    Logan'ın Dünya Prömiyeri Berlinale'de Yapıldı!

    Filme festival takipçilerinin ilgisi yoğundu!

    2017’nin en merakla beklenen yapımlarından Logan, 67. Uluslararası Berlin Film Festivali kapsamında ilk kez görücüye çıktı. Filmin dünya galasının gerçekleştirildiği festivalin ana sineması Berlinale Palast sinemaseverlerin akınına uğrarken oyuncular Hugh JackmanSir Patrick Stewart, Dafne Keen; yönetmen James Mangold ve yapımcılar, kırmızı halıda bekleyen kalabalığı selamladı. Filmin gündüz gerçekleştirilen basın gösterimleri ve basın toplantısı da gazetecilerin yoğun katılımıyla tamamlandı.

    Eleştirmenlerden ve seyircilerden olumlu tepkiler alan Logan’ın basın gösterimi sonrasında Hugh Jackman ve film ekibi, basından gelen soruları yanıtladı. Wolverine karakterine son kez hayat veren Jackman duygularını şu sözlerle aktardı: “Filmi ilk izlediğimde çok gergindim, çünkü benim için hep riskli bir tercihti. Ancak izleyince beklentilerimin üzerinde olduğunu gördüm. Wolverine karakterini izlerken ağladığım anlar oldu ve bu anlarda karakteri gerçekten sevdiğimi fark ettim. Onu özleyeceğimi söyleyemem çünkü benden hiçbir zaman ayrılmayacak. Her zaman içimde yaşamaya devam edecek ve hayranları da beni her gün hatırlamaya devam edecekler. Wolverine artık karakterimin bir parçası ve her anı için şükran duyduğum bir yolculuk.”

    Wolverine üçlemesini sonlandıran ve Hugh Jackman’ın sevilen kahramana son kez hayat verdiği yapım olan Logan, ‘R rated’ olarak sınıflandırılmasıyla sinema çevrelerinde büyük yankı uyandırmış; hayranlarının heyecanını ikiye katlamıştı. Nitekim ilk fragmanlardaki kanlı şiddet sahneleri filmin aldığı yaş sınırlamasının nedenlerini ortaya koyar nitelikteydi. Cesur şiddet sahnelerinin yanı sıra atmosferi, çocuk oyuncu Dafne Keen’in performansı ve Profesör X karakterine getirdiği yeni yorumla da ilgi çeken film, Türkiye’de 3 Mart 2017’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top