Hesabım
    Yeni Arınma Gecesi Filminin Tarihi Belli Oldu!

    Sıradaki Arınma Gecesi filmi Amerikan Bağımsızlık Günü'nde!

    Yeni Arınma Gecesi filmi Amerikan Bağımsızlık Günü'nde geliyor! Universal Pictures Arınma Gecesi'nin son filmi The Purge 4'un tarihini 4 Temmuz 2018 olarak duyurdu.

    Serinin konusu kısaca; Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barındırmaktadır. Bu soruna çözüm olabilecek son çare ise son derece ilginçtir.Yılda bir gece 12 saat boyunca suçlu ne yakalanacak ne de cezalandırılacaktır. Polise başvurulmayacak, hastanelerden de yardım istenmeyecektir. Bu 12 saat boyunca suçlular, bir şekilde suçtan etkilenen insanlar ya da sıradan vatandaşlar tarafından cezalandırılacaktır. 

    Filmin senaryosu, serinin yaratıcılardan olan yönetmen James DeMonaco tarafından yazıldı. Başarılı serinin yapımcıları arasında da yer alan DeMonaco, filmin set ekibi ile yakından çalışacağını açıkladı. Filmin ayrıntıları önümüzdeki günlerde açıklanmaya başlayacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top