Hesabım
    "Biz Size Döneriz" Filminde Fatma Turgut'lu Soundtrack!

    "Yıllar Sonra"yı bir de Fatma Turgut'tan dinleyin!

    Üniversiteden yeni mezun olan 6 gencin, mezuniyet sonrası iş bulma, hayat kurma mücadelesini, yaşadıkları günlük ya da "sıra dışı" sorunları esprili bir dille anlatan dramatik komedi Biz Size Döneriz filminden soundtrack klibi geldi. Soundtrack parçasında Fatma Turgut "Yıllar Sonra" parçasını seslendiriyor.

    Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği yılın yeni komedi filminde başrollerini Çağlar ErtuğrulHande SoralFırat AlbayramTarık ÜndüzBestemsu Özdemir ve Tuğçe Kurşunoğlu paylaşıyor. 

    Filmin oyuncuları Pazartesi günü Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda düzenlenen basın toplantısında buluştu. Yönetmen Doğa Can Anafarta duygularını "Bu insanlarla çalıştığım için çok mutluyum. İnanılmaz enerjisi yüksek ve muhteşem oyuncular. Filme de geçtiğini düşünüyorum. İnşallah seyirci de takdir eder beğenir" diyerek dile getirdi.

    Filmin başrollerinde Hande Soral, "Sadece Doğa Can değil, teknik ekip ve oyuncu arkadaşlarımız da dahil olmak üzere benim en mutlu olduğum setimdi. Ömrümün sonuna kadar Doğa Can Anafarta ile çalışmak istiyorum. Çok güzel bir set geçirdik, umarım seyirci bunu hissedecek’" derken, Dağ 2 filminin yıldızlarından Çağlar Ertuğrul da iddialı konuşarak "Kesinlikle 2017’nin en eğlenceli filmi olduğuna inanıyorum. Proje aşamasındayken de öyleydi , son halini gördüğümüzde de netleşti" dedi.

    "Bir iş görüşmesi en fazla ne kadar kötü gidebilir?, 4 TL benzinle bir araç ne kadar yol gidebilir? Ya da sadece gidebilir mi?, İş bir aşk mıdır yoksa aşk bir iş midir?" ve "Bir insan kendisine hiç dönülmeden “Biz size döneriz.” cevabını en fazla kaç kez duyabilir?" gibi günümüz gençlerinin kafasında dönüp duran soruları beyazperdeye taşıyacak filmin yapımcılığını ise Asteros Film üstleniyor.

    Biz Size Döneriz3 Mart 2017 Cuma gününden itibaren Türkiye genelinde sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top