Hesabım
    The Coldest City'nin Adı Değişti! Charlize Theron Başrole Geldi!

    Oscar ödüllü aktris "Atomic Blonde" Olacak!

    Akademi Ödüllü güzel aktris Charlize Theron, "Atomic Blonde" oluyor. Yönetmenliğini Deadpool 2'yi de yönetecek David Leitch'in yaptığı, senaryosunu ise grafik romandan uyarlayıp Kurt Johnstad'ın kaleme aldığı ve ismi başlangıçta "The Coldest City" olarak belirlenen filmin adı artık "Atomic Blonde"!

    Çizgi romanlardan daha uzun ve kompleks olan grafik romanlardan beyazperdeye uyarlanan filmde Theron'a James McAvoy, Toby Jones, Sofia Boutella ve John Goodman gibi ünlü isimler eşlik edecek. Mad Max: Fury Road filmi ile tekrar tekrar aksiyon filmlerine yakıştığına tanık olduğumuz Theron bu defa gizli bir üst düzey MI6 ajanını canlandıracak. 

    Film, Berlin Duvarı'nın çöküşü ve süper güç birliklerinin değiştirilmesi arifesinde Berlin'de geçiyor. MI6'in en ölümcül suikastçısı Lorraine Broughton, soğuk savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin'e gönderilir. Berlin istasyon şefi David Percival ile işbirliği yaparlar ve ikisi gerilim dolu büyük bir aksiyona atılırlar.

    ABD'de 28 Temmuz 2017'de vizyona girmeye hazırlanan filmin ülkemizde ne zaman gösterime gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top