Hesabım
    Zafer Haftaları

    Zirve hala buzlar altında...

    Buz Devri 2, eski dostlar Manny, Sid ve Diego zirveyi kimseye kaptırmaya niyetli değil. Variety'nin yazdığına göre uluslararası Box Officelerin zirvesi 23 milyon dolarla hala buzlar altında. Vizyondaki dördüncü haftasında çizgi film dünya çapındaki hasılatını 485 milyon dolara yükseltti.

    Başka bir devam filmi, Korkunç Bir Film 4 ise 18 milyon dolarla listelerde ikinci sırayı aldı. Parodi serisinin son filmi de böylelikle dünya çapındaki hasılatını 102 milyon doalra yükseltmiş oldu.

    İki ünlü yapımı ise İçerideki Adam izledi. Gişe gelirine Amerika'da 8.2 milyon dolar eklenen filmin toplam hasılatı 146 milyon dolara ulaştı.

    ABD'de ise haftasonunun lideri vizyondaki ilk haftasını zaferle kapatan Silent Hill oldu. Box Office Mojo'nun bildirdiğine göre popüler bilgisayar oyunundan Christophe Gans tarafından uyarlanan film 20.2 milyon dolarlık hasılatıyla haftanın gözde yapımı oldu.

    Silent Hill'i takiben ise 17 milyon dolarla Korkunç Bir Film 4 ve 14.6 milyon dolarla Sentinel ilk üçteki yerlerini aldılar. Dünyanın zirvesine yerleşen Buz Devri 2'nin Amerika'daki gişe geliri ise 12.8 milyon dolar oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top