Hesabım
    "Güzel ve Çirkin"den Büyülü Karakter Posterleri!

    Yeni nesil masal uyarlaması 17 Mart'ta sinemalarda!

    Fenomen seri Harry Potter'ın beyazperde uyarlamasıyla Hermione rolü ile bütünleşen, Colonia, Korku Terapisi ve Nuh: Büyük Tufan gibi yapımlarda boy gösteren güzel yıldız Emma Watson ile Downton Abbey'nin Matthew Crawley'si, Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır'ın Sir Lancelot'u Dan Stevens'ı başrollerine yerleştiren büyülü masal uyarlaması Güzel ve Çirkin'den Türkçe karakter posterleri geldi.

    Belle zeki, okumayı seven ve kararlı bir genç kızdır. Tüccar olan babası, annesi ve kızkardeşleriyle birlikte yaşamaktadır. Günün birinde babası eve dönüş yolunda fırtınaya yakalanır ve terk edilmiş görünen bir şatoya sığınır. Geceyi orada geçiren tüccar kızı için bahçeden bir kırmızı gül koparmak üzereyken şatonun sahibi olan canavarla yüz yüze gelir ve kaleye hapsedilir. Belle babasını aramak için yola koyulur ve şatoya kadar ulaşır. Canavarın sunduğu anlaşma sonucu babasının yerine tutsak olarak geçer. Ancak Belle, canavarı ve şatonun eğlenceli sakinlerini tanıdıkça canavarın korkunç dış görünüşünün arkasındaki hassas kalbi ve gerçek prensi keşfedecektir...

    Yüzüklerin Efendisi'nin Gandalf'ı olarak tanıdığımız Ian McKellen, Hobbit serisinden tanıdığımız Luke EvansJosh Gad ve usta oyuncu Emma Thompson gibi isimleri kadrosunda bulunduran fantastik yapımın yönetmen koltuğunda ise Alacakaranlık serileriyle tanınan Bill Condon oturuyor. Filmin yapımcılığını David Hoberman ve Todd Lieberman üstlenirken, filmin senaryosunda ise Steve Chbosky'nin imzası var.

    Güzel ve Çirkin 17 Mart'ta sinemalarımıza uğrayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top